1. Regisztráció
Működő E-mail cím megadása kötelező!
Jelszavadban kis- nagybetűk és számok használata ajánlott!
Az avatar (profil) kép nem lehet nagyobb 110x110 pixelnél!
Regisztrációval elfogadod a www.musicbox.ucoz.hu szabályait!


Figyelem! Kizárás utáni regisztráció Tilos!


2. Felhasználónév kiválasztása(becenév, nick, username)
Megválasztásukkor célszerű szintén szem előtt tartani a netikettet; a provokatív nick használata kerülendő. Politikai témára utaló nick azonnal törlésre kerül. Több felhasználói nevet regisztrálni csak nagyon indokolt esetben ajánlott, mert a fórumlátogatók általában nem veszik jó néven, ha ilyesmire fény derül. A legtöbb fórumozó számára a nick "szent". Más felhasználói nevét üzenetben, esetleg új nickkel gúnyolni, eltorzítani (üzenetek esetén a rövidítés kivételével) nagyfokú illetlenségnek számít, amit nem csak a felhasználói név tulajdonosa, hanem alkalmasint a teljes közönség zokon vehet. Azonnali kizárással járhat!
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz, azt töröljük és a hozzászólást végző felhasználót moderáljuk!


Az alábbiakon kívül tetszőleges nicknevet választhat minden felhasználó:
- védett név, elnevezés,
- kortárs vagy történelmi – magyar vagy külföldi – közszereplő, közismert ember neve, művész- vagy beceneve,
- más jogos és méltányolható érdekeit sértő név, elnevezés,
- obszcén vagy trágár kifejezés,
- rasszista, mások lelkiismereti, vallási, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó vagy sértő kifejezés,
- burkolt vagy nyílt reklámhordozó kifejezés,
- az üzemeltető fórumain már létező, vagy azokhoz a megtévesztésig hasonlító azonosító,
- politikai pártra, csoportosulásra, személyre utaló név.3. Rangok
Administrator: Az adminisztrátor a fórum tulajdonosa. Ő választja ki az egyes fórumok moderátorait, ő ad jogokat a regisztrált felhasználóknak, weboldalt karbantartja (új skin,stb), továbbá ő szerkesztheti vagy törölheti az egyes hozzászólásokat.
Moderátor: A moderátorok a fórumok, blog vezetői. A legtöbb fórumnak, blognak van moderátora, ugyanaz a személy több fórumnak is lehet a moderátora. A moderátor kiléte nem titok. Az adminisztrátor is lehet moderátor. A moderátorok szerkeszthetik, vagy törölhetik a saját fórumaikon szereplő üzeneteket, nem tudják azonban megváltoztatni az egyes felhasználók jogait, és nem tudnak tagokat kitiltani a fórumból.


4. Cikkek, Hírek
- Cikkek, hírek íróit fikázni, kritizálni TILOS!
- Értelmesen fejtsd ki a hozzászólásod
- Ne "Troll"-kodj és offolj az oldalon!


5. Fórum
- Ha szeretnél új Topikot nyitni , előtte gondold át mit azdsz címnek és leírásnak mert "mentés" után NEM változtatható!
- Felesleges Topikot ne hozz létre!
- Topik létrehozása előtt nézd meg , hogy létezik-e a létrehozandó topik.
- Ne káromkodj, sértegess felhasználókat, moderátorokat, adminisztrátorokat  a fórumon!
- A fórum moderátorai folyamatosan ellenőrzik a témákat és az azon belüli Topikokat, Hozzászólásokat.


6. Feltöltések
- A feltöltésedről adj részletes leírást. Elég 5 mondat.
- A letöltésednek működő, valós címet adj!
- A feltöltés előtt nézd meg, a www.virustotal.com-on a feltöltendő fájlt.
- Vírusos feltöltést jelezd az oldal adminisztrátorának, vagy moderátorainak


7. Hozzászólások törlése
A moderátorok joga és kötelessége, hogy az itt következő pontok valamelyikét megvalósító hozzászólásokat a fórum adatbázisából törlésre kijelölje, törölje.


Jogsértő hozzászólások
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.


Tiltott nicknév vállalása
Nem használható olyan nick, amely egyértelműen köthető egy (ideiglenes vagy végleges) tiltás alatt lévő másik nickhez. Az ilyen tevékenység az adott álnév azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után.


Témarombolás
- Technikai rombolás: JAVA-alkalmazások, nagyméretű képek (>100kB), nagy terjedelmű szövegek bemásolása, a topicok letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító csatolások ("linkek"), képek, elrontott HTML-kódok, automatikusan induló fájlletöltések, átirányítások és minden más olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a topic méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.


- Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.


- Ismétlés ("flood"): ha nem szándékos (azaz véletlen) az ismétlés, egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos floodnak számít, ha valaki az adott hozzászólást egy vagy több topicban, több alkalommal helyez el.


Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnem
Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátorok feladata eldönteni az adott fórum, illetve a téma jellegének függvényében.


A szerkesztéssel, moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások törlésre kerülnek.


Személyes adatok engedély nélküli közzététele
Bárki valós, személyes adatának (név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatok") engedély nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat nem saját maga hozta nyilvánosságra. Ellenkező esetben is kötelező hivatkozni az illető felhasználó azon hozzászólására, ahol személyes adatait közzétette vagy arra egyértelműen utaló csatolást (linket) helyezett el.


A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató csatolások (linkek) szintén tiltottak.8. Hírnév
Nálunk a segítségnyújtásért lehet + pontokat (hírnevet) , akár kitüntetést, legjobb esetben rangot kapni!
A beküldött cikkeket, ötleteket, stb.. is jutalmazzuk!
A moderátorokat és a felhasználókat nem kötelezheted saját magad pontozására.
Felhasználók adhatnak egy másik felhasználónak jó és rossz hírnevet.
Szándékos hírnévrontás esetén fordulj az oldal adminisztrátorához vagy moderátoraihoz.


9. A helyesírásról
Természetesen minden körülmények között törekedjünk a helyesírás szabályainak betartására. Az írásjelek, a szóközök (pl. pont és vessző után), a bekezdésekre bontás mind fontos dolog. Törekedj az átláthatóságra. Míg chaten a kommunikáció túl gyorsan zajlik, ezért nem lehet olyan éberen ügyelni a helyesírásra, addig a fórumokon van idő megfogalmazni, átolvasni az üzenetet elküldés előtt.
Ugyanakkor az internetes kommunikációban a helyesírás szabályai rugalmasak: néhány szándékos „fonetikus” átírás, az ékezetek hiánya (ami operációs rendszertől, böngészőtől stb. is függhet) nem feltétlenül minősül hibának.10. Üzenőfal
- A képeket , hosszú szövegeket tedd "spoiler" közé!
- Reklámozni szigorúan Tilos, az adminisztrátor beleegyezése nélkül!


JOGI NYILATKOZAT


Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat.


Egyszerűsített változat: 
Az oldalon található zenék nem az oldal tulajdona, Minden tartalom, külső,
nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi csupán megjelöljük 
helyét, linkekkel rámutatunk a tartalomra, lejátszhatóvá tesszük. 


A zenék bárki számára szabadon beilleszthetőek 
a fájlmegosztást biztosító oldalak jóvoltából, ennek köszönhetően az 
oldalon nem történik semmilyen törvénybe ütköző cselekedet. 


Hivatalos változat:
Zenékkel kapcsolatos jogi nyilatkozat:
Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük, kategorizáljuk és lejátszhatóvá teszünk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. A oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt adatok, tartalmak jogdíjai a zenéket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Az oldal non-profit, közösségi jelleggel működik. Ha szerzői jogokkal kapcsolatos problémája van, kérjük vegye fel a kapcsolatot, és haladéktalanul eltávolítjuk az adott tartalmat! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes 
kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen 
szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli. 
terheli!


Ha ön tagja bármely illegális szoftver-vadász, illetve jogvédő csoportnak, vagy ha ön kormányzati tevékenységet folytat, akkor NEM ADOK ENGEDÉLYT AZ ÖN RÉSZÉRE, hogy a tárhelyemen található anyagokhoz hozzáférjen. Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 számú, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Személyes Információ és Elektronikus Dokumentumok Védelméről szóló törvényt.